Facebook

Red Rock Rally | Gratis festival in hartje Brugge

1 mei | Astridpark

Vrijwilligers website

vRRRijwilligers

Onze rally is jaar na jaar gegroeid tot een heus festival. Hiervoor kunnen we rekenen op heel wat medewerkers. Zowel tijdens de opbouw (30 april), de dag van het festival (1 mei) als de afbouw (2 & 3 mei) hebben we heel wat helpende handen nodig.

Alle medewerkers zijn uiteraard verzekerd (zowel tijdens als op weg naar en van de activiteiten), en krijgen 'kost en inwoon' in de vorm van drank en/of foodbonnen volgens het aantal uren dat ze meewerken. En we trakteren achteraf nog op een feestje van Signaal.

We werken al jaren samen met een aantal verenigingen die ook vrijwilligers leveren voor bepaalde taken (vb. Villa Bota voor radio- & filmcrew, Jeugdhuis Comma voor bar, Rode Valken voor mini-bar ...).

Via deze site recruteren we vrijwilligers voor bepaalde taken (bediening hoofdbar, milieuteam, opbouw, afbouw ...).

Taken

Corona-steward

Laat ons hopen dat het niet nodig is, maar de kans is groot dat er toch een aantal corona-maatregelen zijn die opgevolgd zullen moeten worden. Omdat we op alles willen voorbereid zijn, zoeken we een poule corona-stewards. Wil jij er mee voor zorgen dat ons festival, ondanks bepaalde maatregelen, toch kan doorgaan? Meld je dan zeker hiervoor aan! We denken in eerste instantie aan het controleren en scannen van CST-tickets (Coronapas).
Je bent 18+, vriendelijk in omgang en bent bereid om je eigen (opgeladen) smartphone te gebruiken voor het scannen van QR-codes.
Je bent bereid shifts van 2 uur te doen.
ON HOLD ... code geel is in aantocht :-)

Frontbar

Je staat in voor het doorgeven van dranken. Je werkt snel en efficiŽnt en onthoudt gemakkelijk een bestelling. Je bent klantvriendelijk en kan op een rustige manier ook bij een coup de feu het drankensysteem van de RRR uitleggen.
Je bent 18+, vriendelijk in omgang, goed lachs, kan snel uit het hoofd uitrekenen hoeveel bonnen je moet ontvangen, snel en efficiŽnt werken.
Je bent bereid zijn shifts van minstens 2 uur te doen.
VOLZET

Wijnbar

Je staat samen met collega's van Bond Moyson in voor het inschenken en verkopen van eerlijke wijnen. Je werkt snel en efficiŽnt en hebt een neus voor wijn. Je bent klantvriendelijk en kan ook een woordje uitleg geven over de diverse (h)eerlike wijnen en het fairtrade verhaal erachter. Uiteraard krijg je breefing vooraf over het wijnaanbod.
Je bent 18+, vriendelijk in omgang, goed lachs, kan snel uit het hoofd uitrekenen hoeveel bonnen je moet ontvangen, snel en efficiŽnt werken.
Je bent bereid zijn shifts van minstens 2 uur te doen.

Backstage

Je helpt bij het in- en uitladen van het materiaal van de artiesten. Je helpt mee om alles voorzichtig op het podium te zetten en nadien terug in te laden. Je staat steeds paraat om artiesten te ontvangen in de backstage.
Je zit vol energie en je bent sociaal aangelegd.
Je gaat verantwoordelijk om met het de instrumenten en het materiaal van de muziekgroepen.
Je houdt stand in de stress van de drukke podiumwissels. En je kan spontaan de handen uit de mouwen halen wanneer er hulp nodig is.

Milieuteam

Je helpt samen met de vrijwilligers van JS en Joetz bij sorteren en recycleren van het afval en herbruikbare bekers. In de milieutent worden herbruikbare bekers, pet-flesjes en blikjes binnengebracht door het publiek. Elke beker/blikje/pet-flesje is 10 cent waard. Het publiek krijgt in de milieutent centen terug of kiest voor een gadget of donatie aan een goed doel (= De Muziekbank).
Met het milieuteam zorg je ook dat de vuilniscontainers op regelmatige tijd een nieuwe vuilniszak krijgen.
Je hebt het graag proper en je bent sociaal aangelegd.

Opbouw en afbraak

Je steekt graag de handen uit de mouwen, werkt graag in groep, geniet van het buiten zijn, eender welk weer.
Je bent een vat vol energie en weet wat een nadar en herashekken is Ö en wees gerust de opbouw/afbouw is niet altijd fysiek werk er moeten vb. ook vlaggen en spandoeken geplaatst worden.

Vrijwilligers aan het woord

 • "Ik ben echt wel trots op onze vrijwilligers. Ze zijn de motor van ons festival. Een motor die enkel good vibes uitstoot en geen fijn stof. Zonder de vrijwilligers geen RRR. Dus dikke meRRRci iedereen!"
  Mario (coŲrdinator RRR)

 • "Heerlijk om bands na hun optreden glunderend van het podium te zien komen, dankzij enerzijds ons fantastisch publiek maar ook en vooral dankzij de vlotte samenwerking tussen alle hardwerkende vrijwilligers en alle professionele partners (PVL, filmcrew ...)"
  Isabelle (backstagemedewerker)

 • "Op de Red Rock Rally helpen wij ieder jaar met de bonnenverkoop. Aan de verkooppunten zie je alle festivalgangers passeren. Supertof!"
  Cindy en Kaatje

 • "Ik help al een paar jaar met de opbouw en afbraak. Elk jaar weer ben ik verrast hoe we in een korte tijd van het park een festivalweide maken en omgekeerd. Leuke ervaring en leuk team!"
  Guustje

Aanmelden

Wil jij ook vrijwiliger worden op ons festival? Super!!

Vul dan dit webformulier in en geef je voorkeuren op en de momenten waarop je beschikbaar bent.

We contacteren je daarna zo snel mogelijk met een concreet voorstel.

Aanmeldingsformulier

Praktische info voor vrijwilligers

Locatie Astridpark Brugge

We blijven trouw aan onze fantastische groene oase: het Astridpark -Den Botanieken hof- in hartje Brugge. Weet je dit niet zijn? Klikt dan door naar deze google-map.

Kom met de fiets!

Met medewerking van Stad Brugge komen er extra fietsrekken voor minstens 300 fietsen. Deze zullen een plaatsje krijgen aan de achterkant van de kerk en aan de 'bovenzijde' van het park. Bekijk dit plan waar je je fiets kwijt kan.

Parking

Wie niet in Brugge woont en met de wagen komt, kan zín wagen parkeren in de Minderbroederstraat -kant Astridpark-. Opgelet! Er moet een ĎparkeeRRRkaartí geplaatst worden achter de voorruit, zonder parkeerkaart wordt je weggetakeld. ParkeeRRRkaarten zijn voorbehouden voor vrijwilligers.

Wat bieden we?

- We zorgen ervoor dat je niet omkomt van de honger en dorst
- We voorzien een RRR medewerkers t-shirt dat je aandoet tijdens je shift
- Je geniet de hele dag van een leuke sfeer en gratis muziek
- We nodigen je uit op een bedankingsdrink op 3 juli (tijdens Signaal Festival)
- Je beleeft een leuke dag en leert nieuwe mensen kennen
- Een vrijwilligersverzekering

Food & drink

We zorgen ervoor dat onze vrijwilligers geen honger en dorst krijgen.

Opbouw: boterkoek en frisdrank in de voormiddag. Frisdrank en broodje op de middag.

Afbouw: Een boterkoek en frisdrankje in de voormiddag. Wie de ganse afbouw meewerkt mag aansluitend genieten van een lekkere snack met de hele RRR ploeg.

1 Mei: per shift van 2uur ontvang je een drankbon, per 2 shifts ontvang je een foodbon

Vrijwilligersavond op Signaal

Al onze vrijwilligers zijn welkom op onze bedankingsdrink tijdens het Signaal Festival.

Signaal is een radiofestival van het Entrepot en Villa Bota.

Verzekering

De vrijwilligersverzekering biedt waarborgen -zowel tijdens als op weg naar en van het festival- voor:
- Burgerrechtelijke, buitencontractuele aansprakelijkheid
- Rechtsbijstand
- Lichamelijke ongevallen

Polis en reglement vrijwilligersverzekering

Nieuws

Volg ons op facebook

Blijf op de hoogte
> volg onze facebookpagina

Stay tuned! Like onze facebookpagina en mis geen enkel nieuwtje van ons festival.
Bekijk onze facebookpagina.

Contact

Red Rock Rally Secretariaat

 • Red Rock Rally / Joetz West-Vlaanderen
  President Kennedypark 2
  8500 Kortrijk
 • T 056 23 03 17
 • info@redrockrally.be